
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kalfsentrecotes Kalfsentrecote | 4 | |
Feta Feta | 200 g g | |
Groene paprika's
Groene paprika (in blokjes) | 1 | |
Gele paprika's
Gele paprika (in blokjes) | 1 | |
Rode paprika's
Rode paprika (in blokjes) | 1 | |
Rode uien
Rode ui (in ringen) | 1 | |
komkommers
Komkommer (in blokjes) | 1 | |
Tomaten
Tomaat (in vier) | 3 | |
Olijven
Olijf (in twee) | ||
Munt
Munt (gehakt) | 2 el el | |
Stokbroden Stokbrood | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | 4 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKalfsentrecote met Griekse sla
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kruid de entrecotes met peper en zout en bak ze goudbruin en gaar in de helft van de olijfolie.
- Doe alle groenten, de olijven en de munt in een schaal, giet er de resterende olijfolie bij en kruid met peper en zout.
- Verbrokkel de feta bovenop de groentensla en meng voorzichtig. Serveer de groentensalsa bij de entrecotes en een knapperig stukstokbrood.
TIP: Je kan de salade nog verder op smaak brengen met dille, basilicum of peterselie.