Kalfsgebraad gevuld met kruidenkaas

Kalfsgebraad gevuld met kruidenkaas
MoeilijkheidGemiddeld
Koken35 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Hak een handvol bieslook, een handvol peterselie en de knoflook fijn en meng met de kruidenkaas. Snij de salami in reepjes en voeg ook toe.

  3. Versnij het kalfgebraad spiraalgewijs, bestrijk met de kruidenkaas en rol weer op. Bind op met keukentouw. Smelt de boter en olijfolie in een pan en bak het kalfsgebraad goudbruin. Kruid met peper en zout. Doe het kalfsgebraad en de bakjus in een braadslee en zet in de voorverwarmde oven. Bak ongeveer 25 minuten op 180 °C.

  4. Blancheer intussen de broccoliroosjes en boontjes. Warm ook de aardappelgratin op in de oven.

  5. Snij het kalfsgebraad in plakjes en serveer met de aardappelgratin en groenten. Werk af met de braadjus.