De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kalfsgebraad gevuld met kruidenkaas

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kalfsgebraden Kalfsgebraad
(van 500 g)
1
Bieslook Bieslook
Peterselie Peterselie
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Kaas met verse kruiden Kaas met verse kruiden150 g g
Italiaanse salami Italiaanse salami100 g g
Boter Boter50 g g
Olijfolie Olijfolie2 el el
Broccoli's Broccoli1
Sperziebonen Sperziebonen300 g g
Aardappelgratin Aardappelgratin
(met broccoli)
4 stukken stuk
Peper Peper
Zout Zout

Kalfsgebraad gevuld met kruidenkaas

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(16)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Hak een handvol bieslook, een handvol peterselie en de knoflook fijn en meng met de kruidenkaas. Snij de salami in reepjes en voeg ook toe.
  3. Versnij het kalfgebraad spiraalgewijs, bestrijk met de kruidenkaas en rol weer op. Bind op met keukentouw. Smelt de boter en olijfolie in een pan en bak het kalfsgebraad goudbruin. Kruid met peper en zout. Doe het kalfsgebraad en de bakjus in een braadslee en zet in de voorverwarmde oven. Bak ongeveer 25 minuten op 180 °C.
  4. Blancheer intussen de broccoliroosjes en boontjes. Warm ook de aardappelgratin op in de oven.
  5. Snij het kalfsgebraad in plakjes en serveer met de aardappelgratin en groenten. Werk af met de braadjus.