Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kalfsgebraden
Kalfsgebraad (van 500 g) | 1 | |
Bieslook Bieslook | ||
Peterselie Peterselie | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Kaas met verse kruiden Kaas met verse kruiden | 150 g g | |
Italiaanse salami Italiaanse salami | 100 g g | |
Boter Boter | 50 g g | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Broccoli's Broccoli | 1 | |
Sperziebonen Sperziebonen | 300 g g | |
Aardappelgratin
Aardappelgratin (met broccoli) | 4 stukken stuk | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKalfsgebraad gevuld met kruidenkaas
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Hak een handvol bieslook, een handvol peterselie en de knoflook fijn en meng met de kruidenkaas. Snij de salami in reepjes en voeg ook toe.
- Versnij het kalfgebraad spiraalgewijs, bestrijk met de kruidenkaas en rol weer op. Bind op met keukentouw. Smelt de boter en olijfolie in een pan en bak het kalfsgebraad goudbruin. Kruid met peper en zout. Doe het kalfsgebraad en de bakjus in een braadslee en zet in de voorverwarmde oven. Bak ongeveer 25 minuten op 180 °C.
- Blancheer intussen de broccoliroosjes en boontjes. Warm ook de aardappelgratin op in de oven.
- Snij het kalfsgebraad in plakjes en serveer met de aardappelgratin en groenten. Werk af met de braadjus.