Kalfslapje met broccoli en krieltjes

Kalfslapje met broccoli en krieltjes
MoeilijkheidMakkelijk
Koken30 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de over voor op 150 °C.

  2. Kook de krieltjes in gezouten water tot ze beetgaar zijn. Giet af en snijd ze doormidden.

  3. Versnijd de broccoli in roosjes en kook ze beetgaar in kokend gezouten water. Giet af en koel ze meteen af met koud water. Laat goed uitlekken.

  4. Verwarm de broccoli terug in een klontje boter en kruid met peper en zout. Schik ze in een ovenschotel en bestrooi met de gemalen kaas. Zet in de oven van 150 °C en laat de geraspte kaas zachtjes smelten.

  5. Bak de krieltjes in wat boter en kruid met peper en zout.

  6. Kruid de kalfslapjes met peper en zout en bak ze in een klontje boter in de pan op een hoog vuur. Laat elke kant 3 à 4 minuten bakken.