
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kalkoenen
Kalkoen (filets ) | 400 g g | ||
Uien
Ui (in partjes ) | 1 | ||
Stengels selder
Stengel selder (in stukken ) | 2 | ||
Rucola Rucola | 30 g g | ||
Kappertjes Kappertjes | 2 el el | ||
Witte wijn Witte wijn | 400 ml ml | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Voor de tonijnsaus
Tonijn
Tonijn (uit blik ) | 140 g g | ||
Mayonaise Mayonaise | 4 el el | ||
Kappertjes Kappertjes | 1 el el | ||
Ansjovisfilets Ansjovisfilet | 4 | ||
Kippenbouillon Kippenbouillon | 100 ml ml |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKalkoen tonnato
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Breng de kalkoenfilets met de wijn, de ui, de selder en een scheut water aan de kook. Kruid met peper en zout en laat 15 minuten pocheren.
- Mix voor de tonijnsaus alle ingrediënten glad. Breng op smaak met peper en wat zout.
- Snij de gare kalkoenfilets in zo dun mogelijke plakjes en verdeel ze over de borden. Verdeel er de tonijnsaus over en werk af met de rucola en de kappertjes.