
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kalkoenen
Kalkoen (filets ) | 400 g g | |
Uien
Ui (in partjes ) | 1 | |
Stengels selder
Stengel selder (in stukken ) | 2 | |
Rucola Rucola | 30 g g | |
Kappertjes Kappertjes | 2 el el | |
Witte wijn Witte wijn | 400 ml ml | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Voor de tonijnsaus
Tonijn
Tonijn (uit blik ) | 140 g g | |
Mayonaise Mayonaise | 4 el el | |
Kappertjes Kappertjes | 1 el el | |
Ansjovisfilets Ansjovisfilet | 4 | |
Kippenbouillon Kippenbouillon | 100 ml ml |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKalkoen tonnato
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Breng de kalkoenfilets met de wijn, de ui, de selder en een scheut water aan de kook. Kruid met peper en zout en laat 15 minuten pocheren.
- Mix voor de tonijnsaus alle ingrediënten glad. Breng op smaak met peper en wat zout.
- Snij de gare kalkoenfilets in zo dun mogelijke plakjes en verdeel ze over de borden. Verdeel er de tonijnsaus over en werk af met de rucola en de kappertjes.