De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kalkoen tonnato

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kalkoenen Kalkoen
(filets )
400 g g
Uien Ui
(in partjes )
1
Stengels selder Stengel selder
(in stukken )
2
Rucola Rucola30 g g
Kappertjes Kappertjes2 el el
Witte wijn Witte wijn400 ml ml
Peper Peper
Zout Zout

Voor de tonijnsaus

Tonijn Tonijn
(uit blik )
140 g g
Mayonaise Mayonaise4 el el
Kappertjes Kappertjes1 el el
Ansjovisfilets Ansjovisfilet4
Kippenbouillon Kippenbouillon100 ml ml

Kalkoen tonnato

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(71)

Bereiding

 

  1. Breng de kalkoenfilets met de wijn, de ui, de selder en een scheut water aan de kook. Kruid met peper en zout en laat 15 minuten pocheren.
  2. Mix voor de tonijnsaus alle ingrediënten glad. Breng op smaak met peper en wat zout. 
  3. Snij de gare kalkoenfilets in zo dun mogelijke plakjes en verdeel ze over de borden. Verdeel er de tonijnsaus over en werk af met de rucola en de kappertjes.