Kalkoenhaasjes met paprika-ananassaus

Kalkoenhaasjes met paprika-ananassaus
MoeilijkheidMakkelijk
Koken20 min

Voorbereiding

  1. Warm de oven voor op 190 °C.

  2. Warm de boter in een koekenpan en bak er de kalkoenhaasjes in aan. Haal ze uit de pan en beleg met een sneetje jonge kaas. Werk af in de oven.

  3. Schik de rösti’s op een bakplaat en bak ze 10 min. in de voorverwarmde oven.

  4. Voor de saus:Versnipper de rode ui, snijd de ontvelde ananas in plakjes, ontpit de paprika’s en snijd ze in reepjes. Bak de rode ui aan in de olijfolie en voeg er de paprika en ananas bij. Laat even stoven en kruid met zwarte peper. Blus met de bouillon. Laat daarna 5 min. zacht pruttelen. Werk af met de jus van de kalkoen en wat korianderblaadjes.

  5. Serveer 3 kalkoenhaasjes en 4 krokante rösti’s per persoon. Werk af met de paprika-ananassaus.