De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kalkoenhaasjes met paprika-ananassaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Gesneden kalkoenhaasjes Gesneden kalkoenhaasje12
Boter Boter50 g g
Kaas Kaas4 sneetjes sneetje
Rösti's Rösti16

Voor de paprika-ananassaus

Rode uien Rode ui
(groot formaat)
1
Rode paprika's Rode paprika2
Ananassen Ananas
(klein formaat)
1
Kippenbouillon Kippenbouillon4 dl dl
Olijfolie Olijfolie1 dl dl
Koriander Koriander
Peper Peper

Kalkoenhaasjes met paprika-ananassaus

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(9)

Bereiding

  1. Warm de oven voor op 190 °C.
  2. Warm de boter in een koekenpan en bak er de kalkoenhaasjes in aan. Haal ze uit de pan en beleg met een sneetje jonge kaas. Werk af in de oven.
  3. Schik de rösti’s op een bakplaat en bak ze 10 min. in de voorverwarmde oven.
  4. Voor de saus:Versnipper de rode ui, snijd de ontvelde ananas in plakjes, ontpit de paprika’s en snijd ze in reepjes. Bak de rode ui aan in de olijfolie en voeg er de paprika en ananas bij. Laat even stoven en kruid met zwarte peper. Blus met de bouillon. Laat daarna 5 min. zacht pruttelen. Werk af met de jus van de kalkoen en wat korianderblaadjes.
  5. Serveer 3 kalkoenhaasjes en 4 krokante rösti’s per persoon. Werk af met de paprika-ananassaus.