
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kalkoenlapjes Kalkoenlapje | 4 | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Cayennepeper Cayennepeper | 1 tl tl | |
Boter Boter | 80 g g | |
Uien
Ui (fijngesneden) | 2 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | |
Courgettes Courgette | 1 | |
Kruiden
Kruiden (munt, tijm, basilicum - fijngesneden) | ||
Munt
Munt (om te garneren) | ||
Kookroom Kookroom | 200 ml ml | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKalkoenlapjes met courgetti
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de olijfolie en bak de ui en de look hierin 10 minuten.
- Maak met een spiralizer lange sliertjes van de courgette. Schep samen met de kruiden bij de ui en breng op smaak met peper en zout. Giet er de room bij en laat even pruttelen.
- Snij de kalkoenlapjes in reepjes. Smelt de boter en bak het vlees goudbruin. Kruid met cayennepeper, peper en zout.
- Serveer bij de courgettesaus en werk af met blaadjes munt.
TIP: Als je geen spiralizer hebt, kun je gewoon een dunschiller gebruiken.