De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kalkoenlapjes met courgetti

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kalkoenlapjes Kalkoenlapje4
Olijfolie Olijfolie2 el el
Cayennepeper Cayennepeper1 tl tl
Boter Boter80 g g
Uien Ui
(fijngesneden)
2
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Courgettes Courgette1
Kruiden Kruiden
(munt, tijm, basilicum - fijngesneden)
Munt Munt
(om te garneren)
Kookroom Kookroom200 ml ml
Peper Peper
Zout Zout

Kalkoenlapjes met courgetti

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(2)

Bereiding

  1. Verwarm de olijfolie en bak de ui en de look hierin 10 minuten.
  2. Maak met een spiralizer lange sliertjes van de courgette. Schep samen met de kruiden bij de ui en breng op smaak met peper en zout. Giet er de room bij en laat even pruttelen.
  3. Snij de kalkoenlapjes in reepjes. Smelt de boter en bak het vlees goudbruin. Kruid met cayennepeper, peper en zout.
  4. Serveer bij de courgettesaus en werk af met blaadjes munt.

TIP: Als je geen spiralizer hebt, kun je gewoon een dunschiller gebruiken.