
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kalkoenstoofvlees Kalkoenstoofvlees | 500 g g | ||
Olijfolie Olijfolie | 1 el el | ||
Rode uien Rode ui | 1 | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | ||
Wortelen Wortel | 150 g g | ||
Aardappelen Aardappel | 160 g g | ||
Tomatenpuree Tomatenpuree | 2 el el | ||
Kippenbouillon Kippenbouillon | 1 blokjes blokje | ||
Rode wijn Rode wijn | 1 dl dl | ||
Water Water | 3 dl dl | ||
Tijm Tijm | |||
Cayennepeper Cayennepeper | 1 el el | ||
Pasta
Pasta (spirelli) | 350 g g | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKalkoenstoofpotje met rode wijn
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de olijfolie in een diepe pan en bak het kalkoenstoofvlees rondom bruin. Schep uit de pan.
- Snipper ui en look fijn. Snij de wortelen in plakjes en de aardappelen in blokjes. Doe alles, samen met de tomatenpuree, in de pan en stoof 5 minuten.
- Voeg het kalkoenvlees toe, doe er het bouillonblokje met het water bij en giet er de rode wijn bij. Kruid met cayennepeper, peper en zout. Laat 20 minuten sudderen.
TIP: Lekker met pasta.