De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kalkoenstoofpotje met rode wijn

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kalkoenstoofvlees Kalkoenstoofvlees500 g g
Olijfolie Olijfolie1 el el
Rode uien Rode ui1
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Wortelen Wortel150 g g
Aardappelen Aardappel160 g g
Tomatenpuree Tomatenpuree2 el el
Kippenbouillon Kippenbouillon1 blokjes blokje
Rode wijn Rode wijn1 dl dl
Water Water3 dl dl
Tijm Tijm
Cayennepeper Cayennepeper1 el el
Pasta Pasta
(spirelli)
350 g g
Peper Peper
Zout Zout

Kalkoenstoofpotje met rode wijn

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(21)

Bereiding

  1. Verwarm de olijfolie in een diepe pan en bak het kalkoenstoofvlees rondom bruin. Schep uit de pan.
  2. Snipper ui en look fijn. Snij de wortelen in plakjes en de aardappelen in blokjes. Doe alles, samen met de tomatenpuree, in de pan en stoof 5 minuten.
  3. Voeg het kalkoenvlees toe, doe er het bouillonblokje met het water bij en giet er de rode wijn bij. Kruid met cayennepeper, peper en zout. Laat 20 minuten sudderen.

TIP: Lekker met pasta.