Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kalkoenstoofvlees Kalkoenstoofvlees | 500 g g | |
Olijfolie Olijfolie | 1 el el | |
Rode uien Rode ui | 1 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Wortelen Wortel | 150 g g | |
Aardappelen Aardappel | 160 g g | |
Tomatenpuree Tomatenpuree | 2 el el | |
Kippenbouillon Kippenbouillon | 1 blokjes blokje | |
Rode wijn Rode wijn | 1 dl dl | |
Water Water | 3 dl dl | |
Tijm Tijm | ||
Cayennepeper Cayennepeper | 1 el el | |
Pasta
Pasta (spirelli) | 350 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKalkoenstoofpotje met rode wijn
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de olijfolie in een diepe pan en bak het kalkoenstoofvlees rondom bruin. Schep uit de pan.
- Snipper ui en look fijn. Snij de wortelen in plakjes en de aardappelen in blokjes. Doe alles, samen met de tomatenpuree, in de pan en stoof 5 minuten.
- Voeg het kalkoenvlees toe, doe er het bouillonblokje met het water bij en giet er de rode wijn bij. Kruid met cayennepeper, peper en zout. Laat 20 minuten sudderen.
TIP: Lekker met pasta.