De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kant-en-klare ijstaart

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Ijstaarten Ijstaart
Opgeklopte room Opgeklopte room200 ml ml
Suiker Suiker80 g g
Sneeuwbalkoekjes Sneeuwbalkoekjes
(kant-en-klare )

Kant-en-klare ijstaart

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(2)

Bereiding

  1. Klop 200 ml slagroom met 80 g suiker stijf en leg telkens een quenelle van slagroom naast de bûche. Quenelles maak je het beste met twee natte, in warm water gedrenkte eetlepels.
  2. Gebruik tenslotte kant-en-klaar sneeuwballen (koekjes uit Lidl) om het geheel af te werken

TIP: Versier je bord met bloemsuiker. Maak hiervoor een sjabloon in de vorm van een ster.