
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Ijstaarten Ijstaart | |||
Opgeklopte room Opgeklopte room | 200 ml ml | ||
Suiker Suiker | 80 g g | ||
Sneeuwbalkoekjes
Sneeuwbalkoekjes (kant-en-klare ) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKant-en-klare ijstaart
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Klop 200 ml slagroom met 80 g suiker stijf en leg telkens een quenelle van slagroom naast de bûche. Quenelles maak je het beste met twee natte, in warm water gedrenkte eetlepels.
- Gebruik tenslotte kant-en-klaar sneeuwballen (koekjes uit Lidl) om het geheel af te werken
TIP: Versier je bord met bloemsuiker. Maak hiervoor een sjabloon in de vorm van een ster.