De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Karamel-bananencake

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Boter Boter250 g g
Suiker Suiker250 g g
Tarwebloem Tarwebloem250 g g
Bakpoeder Bakpoeder1 el el
Eieren Ei5
Bananen Banaan3
Karamel dessertsaus Karamel dessertsaus300 ml ml

Karamel-bananencake

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

1:05 u.
(52)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 170° C. Veteen ronde taartvorm in en bekleed de bodemmet bakpapier. Giet er de karamel in.
  2. Roer de boter met de suiker glad. Menger de bloem en het bakpoeder door. Voegéén voor één de eieren toe.
  3. Pel de bananen en halveer ze in delengte. Verdeel ze over de karamel enschep er het beslag op. Bak de cake in50 minuten goudbruin en gaar.
  4. Leg een bord op de cake en draai om.Verwijder het bakpapier en laat volledigafkoelen.