
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Boter Boter | 250 g g | ||
Suiker Suiker | 250 g g | ||
Tarwebloem Tarwebloem | 250 g g | ||
Bakpoeder Bakpoeder | 1 el el | ||
Eieren Ei | 5 | ||
Bananen Banaan | 3 | ||
Karamel dessertsaus Karamel dessertsaus | 300 ml ml |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKaramel-bananencake
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 170° C. Veteen ronde taartvorm in en bekleed de bodemmet bakpapier. Giet er de karamel in.
- Roer de boter met de suiker glad. Menger de bloem en het bakpoeder door. Voegéén voor één de eieren toe.
- Pel de bananen en halveer ze in delengte. Verdeel ze over de karamel enschep er het beslag op. Bak de cake in50 minuten goudbruin en gaar.
- Leg een bord op de cake en draai om.Verwijder het bakpapier en laat volledigafkoelen.