De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kerstboompannenkoek

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kerstomaten Kerstomaat8
komkommers Komkommer0,5
Kaas Kaas
(geraspte)
2 el el
Citroenrasp Citroenrasp
Gemengd gehakt Gemengd gehakt120 g g
Mayonaise Mayonaise2 el el
Peper Peper
Zout Zout
Bladspinazie Bladspinazie100 g g

Voor de pannenkoeken

Eieren Ei2
Melk Melk250 ml ml
Tarwebloem Tarwebloem100 g g
Arachideolie Arachideolie

Kerstboompannenkoek

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(29)

Bereiding

1. Rol balletjes van het gehakt en kook ze gaar in gezouten water. Halveer de kerstomaatjes. Schil de komkommer, snij in plakjes en duw er met een uitsteekvorm sterretjes uit.

2. Mix de eieren met de bloem en de melk glad. Voeg de spinazie toe en mix opnieuw door. Kruid met peper en zout. Bak in arachideolie vier pannenkoeken van het beslag. Snij met een scherp mesje kerstbomen uit de pannenkoeken.

3. Meng het citroensap en de geraspte citroenschil onder de mayonaise. Schep het in een spuitzakje met kleine mond. Versier elke pannenkoek met de kerstomaatjes, de komkommer, gehaktballetjes en kaas en spuit er ook her en der kleine toefjes citroenmayonaise op.