Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kerstomaten Kerstomaat | 8 | |
komkommers Komkommer | 0,5 | |
Kaas
Kaas (geraspte) | 2 el el | |
Citroenrasp Citroenrasp | ||
Gemengd gehakt Gemengd gehakt | 120 g g | |
Mayonaise Mayonaise | 2 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout | ||
Bladspinazie Bladspinazie | 100 g g |
Voor de pannenkoeken
Eieren Ei | 2 | |
Melk Melk | 250 ml ml | |
Tarwebloem Tarwebloem | 100 g g | |
Arachideolie Arachideolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKerstboompannenkoek
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
1. Rol balletjes van het gehakt en kook ze gaar in gezouten water. Halveer de kerstomaatjes. Schil de komkommer, snij in plakjes en duw er met een uitsteekvorm sterretjes uit.
2. Mix de eieren met de bloem en de melk glad. Voeg de spinazie toe en mix opnieuw door. Kruid met peper en zout. Bak in arachideolie vier pannenkoeken van het beslag. Snij met een scherp mesje kerstbomen uit de pannenkoeken.
3. Meng het citroensap en de geraspte citroenschil onder de mayonaise. Schep het in een spuitzakje met kleine mond. Versier elke pannenkoek met de kerstomaatjes, de komkommer, gehaktballetjes en kaas en spuit er ook her en der kleine toefjes citroenmayonaise op.