De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kerstgranola met veenbessen en chocolade_Main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Havermoutvlokken Havermoutvlokken250 g g
Noten en zaden Noten en zaden
(gemengde)
100 g g
Kaneel Kaneel1 tl tl
Honing Honing3 el el
Zonnebloemolie Zonnebloemolie
(of olijfolie)
3 el el
Chocoladeparels Chocoladeparel70 g g
Gedroogde veenbessen Gedroogde veenbessen3 el el

Kerstgranola met veenbessen en chocolade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(4)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 170°C. Meng de havermoutvlokken met de noten en zaden, kaneel, honing en zonnebloemolie. Giet het mengsel op een met bakpapier beklede bakplaat.
  2. Zet 20 minuten (of tot wanneer de granola goudbruin is) in de oven. Roer regelmatig tussendoor.
  3. Laat afkoelen en voeg de chocolade en de veenbessen toe.
  4. Bewaar in een gesloten pot.