
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Havermoutvlokken Havermoutvlokken | 250 g g | |
Noten en zaden
Noten en zaden (gemengde) | 100 g g | |
Kaneel Kaneel | 1 tl tl | |
Honing Honing | 3 el el | |
Zonnebloemolie
Zonnebloemolie (of olijfolie) | 3 el el | |
Chocoladeparels Chocoladeparel | 70 g g | |
Gedroogde veenbessen Gedroogde veenbessen | 3 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKerstgranola met veenbessen en chocolade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 170°C. Meng de havermoutvlokken met de noten en zaden, kaneel, honing en zonnebloemolie. Giet het mengsel op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Zet 20 minuten (of tot wanneer de granola goudbruin is) in de oven. Roer regelmatig tussendoor.
- Laat afkoelen en voeg de chocolade en de veenbessen toe.
- Bewaar in een gesloten pot.