
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Havermout Havermout | 100 g g | |
Honing Honing | 6 el el | |
Rozijnen Rozijnen | 200 g g | |
Gedroogde abrikozen Gedroogde abrikoos | 100 g g | |
Amandelnoten Amandelnoot | 30 g g | |
Pecannoten Pecannoten | 30 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKickstart-ontbijtrepen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Doe alle ingrediënten, behalve de honing, in de machine en mix even. Mix niet té lang, anders krijg je een pasta.
- Schep alles in een kom en meng er met een lepel de honing door. Vul een kleine, met bakpapier bedekte ovenschaal met het mengsel en druk aan met de bolle kant van een lepel.
- Zet een uurtje in de vriezer. Haal de koek uit de ovenschaal en snij in repen.