De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kidsproof ovenschotel

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Butternutpompoenen Butternutpompoen
(in blokjes)
1
Gehakt Gehakt
(gekruid)
300 g g
Uien Ui
(in ringen)
2
Tarwebloem Tarwebloem3 el el
Cayennepeper Cayennepeper0,5 tl tl
Gorgonzola Gorgonzola
(in blokjes)
120 g g
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout
Tijmblaadjes Tijmblaadjes
(verse)
2 el el

Voor de kids:

Geraspte kaas naar keuze Geraspte kaas naar keuze120 g g
Pijnboompitten Pijnboompitten40 g g

Kidsproof ovenschotel

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

60 min.
(46)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 190°C. Meng de cayennepeper door de bloem en hussel er de uiringen door. Bak ze krokant in hete olie. Hussel de pompoenblokjes met een scheutje olijfolie en de tijm en kruid met peper en zout. Bak het gehakt rul in een droge koekenpan.
  2. Meng de pompoenblokjes en de blokjes schimmelkaas onder het gehakt.
  3. Schep alles in een grote, ingevette ovenschaal. Verdeel er de uiringen over en zet 40 minuten in de oven. Dek af met aluminiumfolie als de bovenkant te snel bruin wordt.

Voor de kids:

  1. Hussel de pompoen met een scheutje olijfolie, de tijm, de geraspte kaas en het gehakt. kruid met peper en zout.
  2. Schep alles in een grote, ingevette ovenschaal. Bestrooi met de pijnboompitten en zet 40 minuten in de oven. Dek af met aluminiumfolie als de bovenkant te snel bruin wordt.