
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Butternutpompoenen
Butternutpompoen (in blokjes) | 1 | ||
Gehakt
Gehakt (gekruid) | 300 g g | ||
Uien
Ui (in ringen) | 2 | ||
Tarwebloem Tarwebloem | 3 el el | ||
Cayennepeper Cayennepeper | 0,5 tl tl | ||
Gorgonzola
Gorgonzola (in blokjes) | 120 g g | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout | |||
Tijmblaadjes
Tijmblaadjes (verse) | 2 el el |
Voor de kids:
Geraspte kaas naar keuze Geraspte kaas naar keuze | 120 g g | ||
Pijnboompitten Pijnboompitten | 40 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKidsproof ovenschotel
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 190°C. Meng de cayennepeper door de bloem en hussel er de uiringen door. Bak ze krokant in hete olie. Hussel de pompoenblokjes met een scheutje olijfolie en de tijm en kruid met peper en zout. Bak het gehakt rul in een droge koekenpan.
- Meng de pompoenblokjes en de blokjes schimmelkaas onder het gehakt.
- Schep alles in een grote, ingevette ovenschaal. Verdeel er de uiringen over en zet 40 minuten in de oven. Dek af met aluminiumfolie als de bovenkant te snel bruin wordt.
Voor de kids:
- Hussel de pompoen met een scheutje olijfolie, de tijm, de geraspte kaas en het gehakt. kruid met peper en zout.
- Schep alles in een grote, ingevette ovenschaal. Bestrooi met de pijnboompitten en zet 40 minuten in de oven. Dek af met aluminiumfolie als de bovenkant te snel bruin wordt.