De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kidsproof pizzette

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Voor het deeg (of kant en klaar pizzadeeg):

Broodmix Broodmix
(wit)
Olijfolie Olijfolie
Gedroogde oregano Gedroogde oregano

Voor de ouders:

Gepelde tomaten Gepelde tomaten425 ml ml
Sjalotten Sjalot
(fijngesnipperd)
2
Chorizo Chorizo
(pikant, in plakjes)
100 g g
Gele paprika's Gele paprika
(in reepjes)
1
Ricotta Ricotta150 g g
Rucola Rucola40 g g
Peper Peper

Voor de kids:

Salami Salami
(in plakjes)
100 g g
Ananas uit blik Ananas uit blik
(in stukjes)
120 g g
Mozzarella Mozzarella
(in stukjes )
Basilicum Basilicum bosjes bosje

Kidsproof pizzette

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(2)

Bereiding

  1. Bereid de broodmix zoals vermeld op de verpakking. Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel het deeg in 8 kleine porties. Bestuif elke portie met bloem en rol uit, bedruppel met olijfolie en bestrooi met de oregano. Leg het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 15 minuten in de oven.
  2. Bak de sjalotjes in olijfolie glazig. Giet er het blik tomaten bij en laat 10 minuten op een zacht vuur pruttelen.
  3. Ouders: Besmeer elke pizzetta met de tomatensaus. Beleg met de chorizo en de paprika en verdeel er de ricotta over. Kruid met peper en zet 10 minuten in de oven. Werk af met de rucola.Kids: Besmeer elke pizzetta met de tomatensaus. Beleg met de salami en de ananas en verdeel er de mozzarella over. Zet 10 minuten in de oven. Werk af met de basilicumblaadjes.