
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Vellen kruimeldeeg Vel kruimeldeeg | 1 | ||
Eieren Ei | 4 | ||
Kookroom Kookroom | 120 ml ml | ||
Broccoli's
Broccoli (kleine) | 1 | ||
Bieslook Bieslook | 2 el el | ||
Feta Feta | 100 g g | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout | |||
Tonijn Tonijn | 150 g g |
Voor de kids:
Gerookt spek
Gerookt spek (blokjes) | 125 g g | ||
Mozzarella
Mozzarella (geraspt) | 70 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKidsproof quiche
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Rol het deeg met het bakpapier uit en beleg er een ronde springvorm mee. Prik er met een vork gaatjes in.
- Snijd de broccoli in roosjes en blancheer ze 4 minuten in licht gezouten water. Giet af en laat goed uitlekken.
- Verwarm de oven voor op 180°C. Kluts de eieren los met de room en bieslook en kruid met peper en zout.
- Ouders: Verdeel de broccoliroosjes en de tonijn over het deeg. Giet er de eieren over en brokkel er de feta kaas over. Zet 30 minuten in de oven.
- Kids: Bak de spekblokjes goudbruin in een droge koekenpan. Verdeel de broccoliroosjes en de spekblokjes over het deeg. Giet er de eieren over en bestrooi met de mozzarella. Zet 30 minuten in de oven.
Serveertip: Lekker met een slaatje