
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Spruitjes
Spruitjes (schoongemaakt) | 700 g g | ||
Sjalotten
Sjalot (gesnipperd) | 1 | ||
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 1 | ||
krielaardappelen
krielaardappel (gehalveerd) | 500 g g | ||
Worsten
Worst (in plakjes) | 225 g g | ||
Tapenade naar keuze
Tapenade naar keuze (van zongedroogde tomaten) | 4 el el | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Nootmuskaat Nootmuskaat | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Voor de kids:
Roomkaas Roomkaas | 150 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKidsproof spruitjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de spruitjes en krieltjes beetgaar in licht gezouten water. Giet af.
- Verhit een scheutje olijfolie in een wok of koekenpan en bak de sjalot met de look glazig. Voeg de spruiten en de krieltjes toe en roerbak 5 minuten.
- Bak de plakjes worst goudbruin in olijfolie.
- Ouders: Schep de tapenade onder de krielaardappelen en spruitjes. Schep er de worst onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout en serveer meteen.
- Kids: pureer de krieltjes en de spruiten met de roomkaas. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Schep er de gebakken worst onder. Serveer meteen.