
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kipfilets à la minute Kipfilet à la minute | 500 g g | ||
Rijst Rijst | 200 g g | ||
Kookroom Kookroom | 250 ml ml | ||
Currypoeder Currypoeder | |||
Ananassen Ananas | 0,5 | ||
Uien Ui | 1 | ||
Boter Boter |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKip-curry
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil de halve ananas, snijd een deel in kleine blokjes voor de afwerking en de rest in grotere stukken voor de saus.
- Snijd de ui in stukken. Bak de ui glazig in een klontje boter, voeg de ananas toe en laat even bakken. Voeg er één eetlepel currypoeder aan toe en bevochtig met een scheutje water. Laat alles even koken. Voeg de room toe, laat nog even opkoken en mix alles fijn in de blender. Warm het opnieuw op en kruid met peper en zout naar smaak.
- Kook de rijstbuiltjes in gezouten water gaar.
- Kruid de kippenlapjes met peper en zout en bak ze in een klontje boter op een hoog vuur. Serveer met de rijst, currysaus en blokjes ananas.