
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kipfilets
Kipfilet (gehalveerd) | 2 | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Champignons
Champignons (in schijfjes) | 250 g g | ||
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 3 | ||
Water Water | 250 ml ml | ||
Kippenbouillon Kippenbouillon | 0,5 blokjes blokje | ||
Verse room (35% vet) Verse room (35% vet) | 125 ml ml | ||
Roomkaas Roomkaas | 3 el el | ||
Tarwebloem Tarwebloem | 1 el el | ||
Peterselie
Peterselie (gehakt) | 2 el el | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKip in een romige champignonsaus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verhit een scheut olijfolie in een grote koekenpan en bak de kipfilet goudbruin en gaar. Haal de kip uit de pan.
- Bak nu in dezelfde pan de champignons met de look beetgaar. Schep uit de pan.
- Giet het water, het bouillonblokje en de room in de pan. Doe er de roomkaas bij en kruid met peper en zout. Breng al roerend aan de kook. Voeg de bloem toe en blijf roeren tot de saus begint in te dikken.
- Doe er de champignons en de kip terug bij en garneer met de peterselie.
TIP: Lekker met puree of rijst.