De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kip in romige spinazie-parmezaansaus en rijst

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Uien Ui
(fijngesnipperd)
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook4
Bladspinazie Bladspinazie250 g g
Tomaten Tomaat
(halfgedroogde)
200 g g
Kipfilets Kipfilet500 g g
Kippenbouillon Kippenbouillon200 ml ml
Kookroom Kookroom200 ml ml
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas
(geraspte)
60 g g
Oregano Oregano2 tl tl
Rijst Rijst200 g g
Peper Peper
Zout Zout
Boter Boter

Kip in romige spinazie-parmezaansaus en rijst

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(778)

Bereiding

1. Kook de rijst gaar zoals vermeld op de verpakking. Kruid de kipfilets met 1 theelepel oregano, peper en zout en bak ze rondom bruin in wat boter. Schep uit de pan.

2. Doe opnieuw boter in de pan en bak de ui met de geperste look en de resterende oregano glazig. Voeg de tomaatjes toe en roerbak 2 minuten verder. Giet er de room en de bouillon bij en breng op een zacht vuur aan de kook. Roer er de kaas onder en laat rustig smelten. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout.

3. Voeg de spinazie toe aan de saus en laat slinken. Leg er de kipfilets terug in en laat verder garen gedurende 10 minuten. Serveer met de rijst.