
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kipfilets
Kipfilet (blokjes) | 1 kg kg | ||
Penne Penne | 400 g g | ||
Gele paprika's Gele paprika | 4 | ||
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat | 150 g g | ||
Sjalotten
Sjalot (groot formaat) | 1 | ||
Gedroogde basilicum Gedroogde basilicum | 5 g g | ||
Olijfolie Olijfolie | 1 dl dl | ||
Basilicum Basilicum | |||
Peper Peper | |||
Zeezout Zeezout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKip met paprika en penne
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Ontpit en snijd de paprika’s in fijne reepjes, hak de sjalot fijn.
- Kook de penne beetgaar in ruim kokend, gezouten water. Giet af.
- Verwarm de olijfolie in een wokpan. Bak er de kipfiletblokjes kort in aan en haal uit de pan. Bak er vervolgens de sjalot, paprika’s en zongedroogde tomaten in aan en voeg er de gedroogde basilicum en penne bij. Werk af met de kipfiletblokjes en warm goed door.
- Presenteer de kip-paprikamengeling op een bord en werk af met de verse basilicum en een extra scheutje olijfolie.