Kipfiletbrazades met pittig gegrilde groentesalade

Kipfiletbrazades met pittig gegrilde groentesalade
MoeilijkheidMakkelijk
Koken45 min

Voorbereiding

  1. Meng alle ingrediënten voor de marinade en giet er een flinke scheut olijfolie bij. Kruid met peper en zout. Roer goed.

  2. Snijd de courgette en aubergine in repen. Halveer de rode uien. Schil de wortelen en halveer ze in de lengte. Bestrijk alle groenten met de marinade en gril ze goudbruin en beetgaar op de barbecue of in een grillpan. Gril ook de kipfiletbrazades gaar.

  3. Snipper de basilicumblaadjes fijn. Meng de yoghurt, de mayonaise en de fijngesneden basilicum onder elkaar. Kruid met peper en zout.

  4. Schik alle gegrilde groenten mooi op een schaal. Voeg de kipfiletbrazades toe en geef er de basilicumdip bij. Werk af met de geraspte sinaasappelschil