
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kipfiletbrazades Kipfiletbrazades | 600 g g | |
Courgettes Courgette | 1 | |
Aubergines Aubergine | 1 | |
Rode uien Rode ui | 2 | |
Wortelen Wortel | 4 | |
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | ||
Sinaasappels
Sinaasappel (zeste) | 1 | |
Yoghurt Yoghurt | ||
Mayonaise Mayonaise | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Voor de marinade:
Chilipiment Chilipiment | 1 tl tl | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | |
Mosterd Mosterd | 1 tl tl | |
Gedroogde oregano Gedroogde oregano | 1 tl tl | |
Limoenen
Limoen (sap) | 2 | |
Honing Honing | 1 tl tl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKipfiletbrazades met pittig gegrilde groentesalade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng alle ingrediënten voor de marinade en giet er een flinke scheut olijfolie bij. Kruid met peper en zout. Roer goed.
- Snijd de courgette en aubergine in repen. Halveer de rode uien. Schil de wortelen en halveer ze in de lengte. Bestrijk alle groenten met de marinade en gril ze goudbruin en beetgaar op de barbecue of in een grillpan. Gril ook de kipfiletbrazades gaar.
- Snipper de basilicumblaadjes fijn. Meng de yoghurt, de mayonaise en de fijngesneden basilicum onder elkaar. Kruid met peper en zout.
- Schik alle gegrilde groenten mooi op een schaal. Voeg de kipfiletbrazades toe en geef er de basilicumdip bij. Werk af met de geraspte sinaasappelschil