De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kipfiletbrazades met pittig gegrilde groentesalade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kipfiletbrazades Kipfiletbrazades600 g g
Courgettes Courgette1
Aubergines Aubergine1
Rode uien Rode ui2
Wortelen Wortel4
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje
Sinaasappels Sinaasappel
(zeste)
1
Yoghurt Yoghurt
Mayonaise Mayonaise
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Voor de marinade:

Chilipiment Chilipiment1 tl tl
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Mosterd Mosterd1 tl tl
Gedroogde oregano Gedroogde oregano1 tl tl
Limoenen Limoen
(sap)
2
Honing Honing1 tl tl

Kipfiletbrazades met pittig gegrilde groentesalade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(5)

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten voor de marinade en giet er een flinke scheut olijfolie bij. Kruid met peper en zout. Roer goed.
  2. Snijd de courgette en aubergine in repen. Halveer de rode uien. Schil de wortelen en halveer ze in de lengte. Bestrijk alle groenten met de marinade en gril ze goudbruin en beetgaar op de barbecue of in een grillpan. Gril ook de kipfiletbrazades gaar.
  3. Snipper de basilicumblaadjes fijn. Meng de yoghurt, de mayonaise en de fijngesneden basilicum onder elkaar. Kruid met peper en zout.
  4. Schik alle gegrilde groenten mooi op een schaal. Voeg de kipfiletbrazades toe en geef er de basilicumdip bij. Werk af met de geraspte sinaasappelschil