De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kippenbrochetten met avocado caprese_PLAY_main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kippenbrochettes Kippenbrochettes4
Avocado's Avocado4
Kerstomaten Kerstomaat
(gehalveerd)
15
Mozzarella Mozzarella
(bolletjes)
300 g g
Basilicum Basilicum1 bosjes bosje
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Honing Honing2 el el
Bruine suiker Bruine suiker1 tl tl
Azijn Azijn6 el el
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Kippenbrochetten met avocado caprese

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(10)

Bereiding

  1. Pel de knoflook. Mix de basilicumblaadjes fijn met de look en een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout.
  2. Doe de tomaten samen met de mozzarella in een kom en meng er de basilicumolie onder. Zet koel.
  3. Bak de brochetten op de barbecue of in een grillpan goudbruin en gaar. Verwarm de honing met de suiker en de azijn en laat wat inkoken. Snijd de avocado’s in de lengte door en verwijder de pit. Bedruppel met olijfolie, kruid met peper en zout en leg ze 3 minuten met de snijkant op de barbecue of in een grillpan.
  4. Lepel het caprese mengsel in de avocadohelften en bedruppel met de honingsiroop. Werk af met extra basilicumblaadjes. Serveer bij de brochetten.