Kippenbrochetten met avocado caprese

Kippenbrochetten met avocado caprese
MoeilijkheidMakkelijk
Koken45 min

Voorbereiding

  1. Pel de knoflook. Mix de basilicumblaadjes fijn met de look en een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout.

  2. Doe de tomaten samen met de mozzarella in een kom en meng er de basilicumolie onder. Zet koel.

  3. Bak de brochetten op de barbecue of in een grillpan goudbruin en gaar. Verwarm de honing met de suiker en de azijn en laat wat inkoken. Snijd de avocado’s in de lengte door en verwijder de pit. Bedruppel met olijfolie, kruid met peper en zout en leg ze 3 minuten met de snijkant op de barbecue of in een grillpan.

  4. Lepel het caprese mengsel in de avocadohelften en bedruppel met de honingsiroop. Werk af met extra basilicumblaadjes. Serveer bij de brochetten.