
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kippenbrochettes Kippenbrochettes | 4 | |
Avocado's Avocado | 4 | |
Kerstomaten
Kerstomaat (gehalveerd) | 15 | |
Mozzarella
Mozzarella (bolletjes) | 300 g g | |
Basilicum Basilicum | 1 bosjes bosje | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Honing Honing | 2 el el | |
Bruine suiker Bruine suiker | 1 tl tl | |
Azijn Azijn | 6 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKippenbrochetten met avocado caprese
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Pel de knoflook. Mix de basilicumblaadjes fijn met de look en een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout.
- Doe de tomaten samen met de mozzarella in een kom en meng er de basilicumolie onder. Zet koel.
- Bak de brochetten op de barbecue of in een grillpan goudbruin en gaar. Verwarm de honing met de suiker en de azijn en laat wat inkoken. Snijd de avocado’s in de lengte door en verwijder de pit. Bedruppel met olijfolie, kruid met peper en zout en leg ze 3 minuten met de snijkant op de barbecue of in een grillpan.
- Lepel het caprese mengsel in de avocadohelften en bedruppel met de honingsiroop. Werk af met extra basilicumblaadjes. Serveer bij de brochetten.