
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kippenbrochettes Kippenbrochettes | 600 g g | ||
Aardappelen
Aardappel (gekruide) | 400 g g | ||
komkommers Komkommer | 1 | ||
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | 5 el el | ||
Mayonaise Mayonaise | 3 el el | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | ||
Sjalotten Sjalot | 1 | ||
Bieslook Bieslook |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKippenbrochettes met aardappelsalade en komkommer
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
Slecht weer? Geniet ook binnenshuis van heerlijk vers BBQ-vlees dankzij dit receptidee!
- Schil de komkommer, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Pel en snipper de sjalot en het teentje look.
- Meng de komkommerblokjes in een grote kom met de mayonaise, de yoghurt, de sjalot en de look. Breng op smaak met peper, zout en bieslook.
- Meng de gekruide aardappeltjes met de yoghurt-komkommersausje.
- Verhit een flinke scheut olijfolie in een grillpan en bak de brochettes. Zorg ervoor dat de kip gaar is, maar sappig blijft.
- Serveer de brochettes met de aardappelsalade.