De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kippenbrochettes met aardappelsalade en komkommer

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kippenbrochettes Kippenbrochettes600 g g
Aardappelen Aardappel
(gekruide)
400 g g
komkommers Komkommer1
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze5 el el
Mayonaise Mayonaise3 el el
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Sjalotten Sjalot1
Bieslook Bieslook

Kippenbrochettes met aardappelsalade en komkommer

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(5)

Bereiding

Slecht weer? Geniet ook binnenshuis van heerlijk vers BBQ-vlees dankzij dit receptidee!

  1. Schil de komkommer, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Pel en snipper de sjalot en het teentje look.
  2. Meng de komkommerblokjes in een grote kom met de mayonaise, de yoghurt, de sjalot en de look. Breng op smaak met peper, zout en bieslook.
  3. Meng de gekruide aardappeltjes met de yoghurt-komkommersausje.
  4. Verhit een flinke scheut olijfolie in een grillpan en bak de brochettes. Zorg ervoor dat de kip gaar is, maar sappig blijft.
  5. Serveer de brochettes met de aardappelsalade.