De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kippenonderbouten met tomaat en lente-ui

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

kippenonderbouten kippenonderbout
(gemarineerd)
4
Tomaten Tomaat4
Lente-uitjes Lente-ui
Olijfolie Olijfolie6 el el
Peterselie Peterselie
(enkele takjes)
Bieslook Bieslook

Kippenonderbouten met tomaat en lente-ui

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(25)

Bereiding

  1. Pel de tomaten en snijd ze in 8 partjes.
  2. Spoel de lente-ui en verwijder de buitenkant. Snijd de lente-ui in fijne ringetjes.
  3. Hak de peterselie en een handvol bieslook fijn.
  4. Meng alle ingrediënten in een kom en kruid ze met peper en zout.
  5. Dep de gemarineerde kippenonderbouten eerst wat af. Grill ze in het midden van de BBQ, zodat je een krokante korst krijgt. Laat ze vervolgens nog wat garen aan de buitenkant van de BBQ en draai ze regelmatig om tot ze gaar zijn.

Tip: de ideale kerntemperatuur van kip is 75 °C.