
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
kippenonderbouten kippenonderbout | 4 | |
Groenten
Groenten (mix) | 400 g g | |
Kippenbouillon Kippenbouillon | 3 blokjes blokje | |
Water Water | 1,5 l l | |
Fusilli Fusilli | 200 g g | |
Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas (geraspt) | 2 el el | |
Platte peterselie
Platte peterselie (gehakt) | 2 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKippensoep met fusilli
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Breng het water met de kippenbouillon aan de kook. Voeg de groentemix toe. Doe er na één minuut ook de kip bij. Laat 20 minuten koken tot de groenten en kip gaar zijn.
- Voeg de fusilli toe en laat zacht worden.
- Kruid de soep met peper en zout en roer goed om. Verdeel over diepe borden, garneer met wat kaas en peterselie, en serveer meteen.