De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kippensoep met fusilli

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

kippenonderbouten kippenonderbout4
Groenten Groenten
(mix)
400 g g
Kippenbouillon Kippenbouillon3 blokjes blokje
Water Water1,5 l l
Fusilli Fusilli200 g g
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas
(geraspt)
2 el el
Platte peterselie Platte peterselie
(gehakt)
2 el el
Peper Peper
Zout Zout

Kippensoep met fusilli

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(2)

Bereiding

  1. Breng het water met de kippenbouillon aan de kook. Voeg de groentemix toe. Doe er na één minuut ook de kip bij. Laat 20 minuten koken tot de groenten en kip gaar zijn.
  2. Voeg de fusilli toe en laat zacht worden.
  3. Kruid de soep met peper en zout en roer goed om. Verdeel over diepe borden, garneer met wat kaas en peterselie, en serveer meteen.