De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kippensoep met limoen en ei

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Uien Ui1
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Wortelen Wortel2
Bouillonpasta Bouillonpasta
(kip)
1 el el
Water Water80 cl cl
Limoenen Limoen
(geperst)
2
Eieren Ei4
Platte peterselie Platte peterselie
Koriander Koriander
Peper Peper
Zout Zout

Kippensoep met limoen en ei

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(3)

Bereiding

  1. Snij de ui, knoflook en wortelen in fijne reepjes. Voeg de kippenbouillonpasta en het water toe. Laat de groenten gaarkoken. Breng op smaak met peper, zout en het limoensap.
  2. Klop de eieren los en roer vlak voor het serveren onder de kippensoep. Laat niet meer koken! Werk de kippensoep af met enkele plukjes grofgehakte platte peterselie en een handvol koriander. Serveer meteen.