
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Uien Ui | 1 | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | ||
Wortelen Wortel | 2 | ||
Bouillonpasta
Bouillonpasta (kip) | 1 el el | ||
Water Water | 80 cl cl | ||
Limoenen
Limoen (geperst) | 2 | ||
Eieren Ei | 4 | ||
Platte peterselie Platte peterselie | |||
Koriander Koriander | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKippensoep met limoen en ei
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de ui, knoflook en wortelen in fijne reepjes. Voeg de kippenbouillonpasta en het water toe. Laat de groenten gaarkoken. Breng op smaak met peper, zout en het limoensap.
- Klop de eieren los en roer vlak voor het serveren onder de kippensoep. Laat niet meer koken! Werk de kippensoep af met enkele plukjes grofgehakte platte peterselie en een handvol koriander. Serveer meteen.