
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kipfilets à la minute Kipfilet à la minute | 4 | ||
Kaas
Kaas (bv. Gouda) | 2 sneetjes sneetje | ||
Mango's
Mango (geschild en in plakjes) | 1 | ||
Rode paprika's
Rode paprika (ontveld en in brede plakken) | 1 | ||
Koriander Koriander |
Voor de saus
Mayonaise
Mayonaise (met citroen) | 4 dl dl | ||
Appelsap Appelsap | 3 cl cl | ||
Currypoeder Currypoeder | 3 g g | ||
Mango's
Mango (in kleine blokjes gesneden) | 100 g g |
Voor de gebakken rijst
Olijfolie Olijfolie | 1 dl dl | ||
Rijst Rijst | 250 g g | ||
Kippenbouillon Kippenbouillon | 1 blokjes blokje | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKiprollade Tropical
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Warm de oven voor op 180°C.
- Schik op elke kipfilet een half sneetje kaas. Leg daarop wat rode paprika en enkele plakjes mango. Plooi dicht en zet vast met 2 houten prikkertjes. Verwarm een grillpan en grill de rollades kort aan. Gaar verder in de voorverwarmde oven.
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar in water met het kippenbouillonblokje. Laat uitlekken.
- Meng alle ingrediënten voor de saus.
- Verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak er de rijst met de rest van de rode paprika in aan. Kruid met peper en zout.
- Serveer de rijst met daarop een rollade, waaruit je de stokjes verwijderde. Werk af met wat koriander en de mangosaus.