De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kiprollade Tropical

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kipfilets à la minute Kipfilet à la minute4
Kaas Kaas
(bv. Gouda)
2 sneetjes sneetje
Mango's Mango
(geschild en in plakjes)
1
Rode paprika's Rode paprika
(ontveld en in brede plakken)
1
Koriander Koriander

Voor de saus

Mayonaise Mayonaise
(met citroen)
4 dl dl
Appelsap Appelsap3 cl cl
Currypoeder Currypoeder3 g g
Mango's Mango
(in kleine blokjes gesneden)
100 g g

Voor de gebakken rijst

Olijfolie Olijfolie1 dl dl
Rijst Rijst250 g g
Kippenbouillon Kippenbouillon1 blokjes blokje
Peper Peper
Zout Zout

Kiprollade Tropical

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(2)

Bereiding

  1. Warm de oven voor op 180°C.
  2. Schik op elke kipfilet een half sneetje kaas. Leg daarop wat rode paprika en enkele plakjes mango. Plooi dicht en zet vast met 2 houten prikkertjes. Verwarm een grillpan en grill de rollades kort aan. Gaar verder in de voorverwarmde oven.
  3. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar in water met het kippenbouillonblokje. Laat uitlekken.
  4. Meng alle ingrediënten voor de saus.
  5. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak er de rijst met de rest van de rode paprika in aan. Kruid met peper en zout.
  6. Serveer de rijst met daarop een rollade, waaruit je de stokjes verwijderde. Werk af met wat koriander en de mangosaus.