Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kipfilets Kipfilet | 4 | |
Tomatensaus
Tomatensaus (met basilicum) | 200 ml ml | |
Tijm
Tijm (gedroogd) | 1 el el | |
Italiaanse salami
Italiaanse salami (in plakjes) | 50 g g | |
Champignons
Champignons (in schijfjes) | 100 g g | |
Rucola Rucola | 50 g g | |
Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas (geraspt) | 150 g g | |
Geraspte emmentaler Geraspte emmentaler | 100 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKiprolletjes met pizzavulling
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de kipfilets door. Leg folie op het vlees en klop het vlees plat. Meng de tomatensaus met de tijm, de champignons, de helft van de Emmentaler en de helft van de Parmigiano Reggiano.
- Schep op elke platgeklopte kipfilet wat saus, leg er een plakjes salami op, wat rucola en rol op. Zet vast met een prikker.
- Leg de rollen in een ovenschotel. Leg er nog een salamiplakje op, schep er de restererende saus over en bestrooi met de resterende kaas.
- Zet 45 tot 50 minuten in de oven.
TIP: Serveer met pasta. Varieer volop met de vulling.