De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kiprolletjes met pizzavulling

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kipfilets Kipfilet4
Tomatensaus Tomatensaus
(met basilicum)
200 ml ml
Tijm Tijm
(gedroogd)
1 el el
Italiaanse salami Italiaanse salami
(in plakjes)
50 g g
Champignons Champignons
(in schijfjes)
100 g g
Rucola Rucola50 g g
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas
(geraspt)
150 g g
Geraspte emmentaler Geraspte emmentaler100 g g

Kiprolletjes met pizzavulling

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

60 min.
(5)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de kipfilets door. Leg folie op het vlees en klop het vlees plat. Meng de tomatensaus met de tijm, de champignons, de helft van de Emmentaler en de helft van de Parmigiano Reggiano.
  2. Schep op elke platgeklopte kipfilet wat saus, leg er een plakjes salami op, wat rucola en rol op. Zet vast met een prikker.
  3. Leg de rollen in een ovenschotel. Leg er nog een salamiplakje op, schep er de restererende saus over en bestrooi met de resterende kaas.
  4. Zet 45 tot 50 minuten in de oven.

TIP: Serveer met pasta. Varieer volop met de vulling.