De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kleurrijke kabeljauwburger bowl

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kabeljauwburgers Kabeljauwburger4 stukken stuk
Rode kolen Rode kool
(geraspt)
200 g g
Wortelen Wortel
(geraspt)
2 stukken stuk
Bloemkolen Bloemkool
(roosjes)
200 g g
Gemengde sla Gemengde sla60 g g
Koriander Koriander
Yoghurt Yoghurt
(volle)
100 ml ml
Azijn Azijn2 el el
Suiker Suiker1 tl tl
Mosterd Mosterd0,5 tl tl
Quinoa Quinoa150 g g
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Kleurrijke kabeljauwburger bowl

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(46)

Bereiding

  1. Kook de quinoa gaar zoals vermeld op de verpakking. Blancheer de bloemkoolroosjes 5 minuten in licht gezouten water.
  2. Bak de visburgers in olijfolie goudbruin en gaar. Meng de azijn, de suiker en de mosterd onder de yoghurt. Kruid met peper en zout.
  3. Verdeel de gemengde sla, quinoa, wortelen, rode kool en bloemkoolroosje over 4 kommetjes. Halveer de burgers en leg twee helften in elk kommetje.
  4. Druppel er wat van de yoghurtsaus over en werk af met de koriander.