De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kleurrijke vegan nugget bowl met pittig sausje

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Vegan nuggets Vegan nugget4 stukken stuk
Bladspinazie Bladspinazie120 g g
Broccoli's Broccoli
(stronk)
1
Courgettes Courgette1
Wortelen Wortel
(klein)
8 stukken stuk
Krielaardappelen Krielaardappel250 g g
Chilipepers Chilipeper
(in ringen)
1
Lente-uitjes Lente-ui
(in ringen)
2
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Kleurrijke vegan nugget bowl met pittig sausje

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(87)

Bereiding

  1. Halveer de krieltjes en kook ze gaar in gezouten water. Kruid met peper en zout. Kook de broccoliroosjes in gezouten water beetgaar. Schil en halveer de worteltjes. Kook ze beetgaar en bak ze vervolgens in olijfolie lichtjes bruin. Kruid met peper en zout. Snij de courgette in staafjes en bak ze bruin in olijfolie.
  2. Bak de nuggets in olijfolie goudbruin.
  3. Verdeel alle groenten en de nuggets over 4 bowls. Bedruppel met wat olijfolie. Werk af met de chilipeper en lente-ui en geef er het sausje bij.