
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kalkoenlapjes Kalkoenlapje | 8 | |
Tapenade naar keuze
Tapenade naar keuze (van zongedroogde tomaten) | 120 g g | |
Rode paprika's
Rode paprika (in blokjes) | 1 | |
Mozzarella
Mozzarella (in blokjes) | 125 g g | |
Pecannoten
Pecannoten (gehakt) | 30 g g | |
Uien
Ui (gesnipperd) | 2 | |
Tomatenblokjes Tomatenblokjes | 400 g g | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 3 | |
Paneermeel Paneermeel | 100 g g | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 tl tl | |
Rijst Rijst | 250 g g | |
Tijm Tijm | 1 bosjes bosje | |
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKnapperige kalkoenrolletjes met tomatencoulis
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verhit wat olijfolie in een koekenpan. Bak de ui en de look glazig. Schep er de tomatenblokjes en enkele takjes tijm onder. Laat 30 minuten op een laag vuur sudderen. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Sla de kalkoenlapjes plat. Kruid met peper en zout. Meng de paprika, een handvol basilicumblaadjes en de mozzarella onder elkaar. Kruid met peper en zout.
- Besmeer elk kalkoenlapje met de tapenade en leg daarop wat mengsel van paprika, basilicum en mozzarella. Bestrooi met de gehakte noten. Rol het vlees op en zet vast met een houten stokje. Meng het paprikapoeder onder het paneermeel. Besmeer de kalkoenrolletjes met olijfolie en wentel ze door het paneermeel. Bak ze goudbruin in hete olijfolie.
- Kruid de tomatensaus met peper en zout. Mix glad. Serveer de kalkoenrolletjes met de tomatencoulis en de rijst. Werk af met extra tijm.