
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Knolselders Knolselder | 1 | |
Zeezout Zeezout | ||
Olijfolie Olijfolie |
Voor de dip
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | 150 ml ml | |
Peterselie Peterselie | 2 takjes takje | |
Bieslook Bieslook | ||
Mayonaise Mayonaise | 2 el el | |
Citroensap Citroensap | 2 el el | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKnolselderchips met kruidendip
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Schil de knolselder. Snij met een mandoline of dunschiller dunne plakjes van de knolselder. Leg de plakjes op een met bakpapier beklede bakplaat, besmeer ze met olijfolie en bestrooi met wat zeezout.
- Zet ze 20 tot 25 minuten in de oven. Keer ze halverwege om.
- Mix ondertussen alle ingrediënten voor de dipsaus fijn. Serveer bij de krokante chips.