
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Knolselders Knolselder | 0,5 | ||
Voorgekookte rode bieten Voorgekookte rode biet | 500 g g | ||
Olijfolie Olijfolie | 4 el el | ||
Azijn Azijn | 2 el el | ||
Sap van de voorgekookte rode bieten Sap van de voorgekookte rode bieten | 2 el el | ||
Groene appels Groene appel | 2 | ||
Rode uien Rode ui | 1 | ||
Lente-uitjes Lente-ui | 4 | ||
Basilicum Basilicum | |||
Garnituur voor salades Garnituur voor salades | 65 g g | ||
Rozijnen Rozijnen | 50 g g | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKnolseldersalade met rode biet
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil en snij de knolselder in blokjes van 1 cm. Blancheer deze in kokend gezouten water en verfris onder de koude kraan.
- Snij de rode bieten in blokjes. Roer het rodebietensap, de olijfolie en de azijn onder elkaar. Kruid met peper en zout.
- Snij de appelen in blokjes, meng met de rodebietenvinaigrette en voeg toe aan de versneden groenten.
- Snij de rode ui in ringen en hak de lente-uien en een handvol basilicum fijn. Meng alle ingrediënten onder elkaar en voeg ook de garnituur voor salades en de rozijnen toe.