De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Knolseldersalade met rode biet

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Knolselders Knolselder0,5
Voorgekookte rode bieten Voorgekookte rode biet500 g g
Olijfolie Olijfolie4 el el
Azijn Azijn2 el el
Sap van de voorgekookte rode bieten Sap van de voorgekookte rode bieten2 el el
Groene appels Groene appel2
Rode uien Rode ui1
Lente-uitjes Lente-ui4
Basilicum Basilicum
Garnituur voor salades Garnituur voor salades65 g g
Rozijnen Rozijnen50 g g
Peper Peper
Zout Zout

Knolseldersalade met rode biet

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(3)

Bereiding

  1. Schil en snij de knolselder in blokjes van 1 cm. Blancheer deze in kokend gezouten water en verfris onder de koude kraan.
  2. Snij de rode bieten in blokjes. Roer het rodebietensap, de olijfolie en de azijn onder elkaar. Kruid met peper en zout.
  3. Snij de appelen in blokjes, meng met de rodebietenvinaigrette en voeg toe aan de versneden groenten.
  4. Snij de rode ui in ringen en hak de lente-uien en een handvol basilicum fijn. Meng alle ingrediënten onder elkaar en voeg ook de garnituur voor salades en de rozijnen toe.