Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Knolselders Knolselder | 0,5 | |
Voorgekookte rode bieten Voorgekookte rode biet | 500 g g | |
Olijfolie Olijfolie | 4 el el | |
Azijn Azijn | 2 el el | |
Sap van de voorgekookte rode bieten Sap van de voorgekookte rode bieten | 2 el el | |
Groene appels Groene appel | 2 | |
Rode uien Rode ui | 1 | |
Lente-uitjes Lente-ui | 4 | |
Basilicum Basilicum | ||
Garnituur voor salades Garnituur voor salades | 65 g g | |
Rozijnen Rozijnen | 50 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKnolseldersalade met rode biet
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil en snij de knolselder in blokjes van 1 cm. Blancheer deze in kokend gezouten water en verfris onder de koude kraan.
- Snij de rode bieten in blokjes. Roer het rodebietensap, de olijfolie en de azijn onder elkaar. Kruid met peper en zout.
- Snij de appelen in blokjes, meng met de rodebietenvinaigrette en voeg toe aan de versneden groenten.
- Snij de rode ui in ringen en hak de lente-uien en een handvol basilicum fijn. Meng alle ingrediënten onder elkaar en voeg ook de garnituur voor salades en de rozijnen toe.