
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Uien Ui | 1 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Stengels selder
Stengel selder (witte) | 2 | |
Preistengels Preistengel | 2 | |
Knolselders Knolselder | 0,5 | |
Boter Boter | 50 g g | |
Groentebouillon Groentebouillon | 2 blokjes blokje | |
Water Water | 1 l l | |
Broden Brood | 4 sneetjes sneetje | |
Camembert Camembert | 150 g g | |
Peterselie Peterselie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKnolseldersoep met camemberttoast
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de ovengrill voor.
- Maak de groenten schoon en verwijder het groen van de prei. Snij in stukken. Fruit de groenten in de boter en laat enkele minuten stoven. Kruid met peper en zout en giet er de groentebouillon bij. Dek de pan af en laat 30 minuten koken tot de groenten gaar zijn. Mix de soep daarna fijn en kruid bij naar smaak.
- Rooster de sneden brood. Beleg met de camembert en zet nog even onder de grill. Werk de knolseldersoep af met een handvol peterselie en serveer met de camemberttoast.