De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Knolseldersoep met camemberttoast

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Uien Ui1
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Stengels selder Stengel selder
(witte)
2
Preistengels Preistengel2
Knolselders Knolselder0,5
Boter Boter50 g g
Groentebouillon Groentebouillon2 blokjes blokje
Water Water1 l l
Broden Brood4 sneetjes sneetje
Camembert Camembert150 g g
Peterselie Peterselie
Peper Peper
Zout Zout

Knolseldersoep met camemberttoast

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(10)

Bereiding

  1. Verwarm de ovengrill voor.
  2. Maak de groenten schoon en verwijder het groen van de prei. Snij in stukken. Fruit de groenten in de boter en laat enkele minuten stoven. Kruid met peper en zout en giet er de groentebouillon bij. Dek de pan af en laat 30 minuten koken tot de groenten gaar zijn. Mix de soep daarna fijn en kruid bij naar smaak.
  3. Rooster de sneden brood. Beleg met de camembert en zet nog even onder de grill. Werk de knolseldersoep af met een handvol peterselie en serveer met de camemberttoast.