
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Boter
Boter (op kamertemperatuur) | 250 g g | ||
Suiker
Suiker (bloem) | 250 g g | ||
Eieren Ei | 1 | ||
Vanillesuiker Vanillesuiker | 1 zakjes zakje | ||
Koffie
Koffie (sterke) | 1 koppen kop | ||
Speculaaskoekjes Speculaaskoekje | 400 g g | ||
Pure chocolade Pure chocolade | 50 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKoekjestaart met koffievulling en chocolade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
1. Zeef de poedersuiker. Voeg het ei, 2 eetlepels sterke koffie en de vanillesuiker toe en mix schuimig. Mix de boter in een andere kom zacht. Voeg het suikermengsel traag en al mixend aan de boter toe. Mix mooi glad.
2. Bekleed een ronde springvorm met een diameter van 15 cm met bakpapier. Dompel 1 kant van de koekjes heel even in de koffie. Leg de koekjes met de natte kant naar beneden en in 1 laag op de bodem van de springvorm. Bestrijk met de koffieroom. Stapel verder tot alle ingrediënten op zijn.
3. Besmeer de bovenkant en de randen van de taart met de koffieroom en werk af met geraspte chocolade. Zet de taart minstens 4 uur in de koelkast.