
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Verse room (35% vet) Verse room (35% vet) | 180 ml ml | |
Oploskoffie Oploskoffie | 2 el el | |
Melkchocolade
Melkchocolade (fairtrade) | 600 g g | |
Pecannoten
Pecannoten (gehakt) | 50 g g | |
Cacaopoeder Cacaopoeder |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKoffietruffels met melkchocolade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de room met de koffie al roerend tot de koffie is opgelost. Breng aan de kook.
- Breek de chocolade in stukken, doe in een kom en giet er de warme room over. Zet de kom in heet water en laat de chocolade al roerend smelten. Roer er de pecannoten onder.
- Schenk de gesmolten chocolade in een met bakpapier beklede lage ovenschaal en laat 2 à 3 uur opstijven in de koelkast. Haal de truffel uit de ovenschaal, verwijder het bakpapier en laat op kamertemperatuur komen.
- Snijd de truffel in gelijke vierkantje en wentel ze met 2 vorken door de cacao.