De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kokossoep met noedels

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rumsteaks Rumsteak
(in reepjes)
1
Limoenen Limoen
(geperst)
1
Courgettes Courgette
(in blokjes)
1
Tomaten Tomaat
(in blokjes)
2
Uien Ui
(gesnipperd)
1
Kippenbouillon Kippenbouillon0,5 l l
Kokosmelk Kokosmelk0,5 l l
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge
Peterselie Peterselie
(fijngehakt)
1 bosjes bosje
Cayennepeper Cayennepeper1 tl tl
Noedels Noedels120 g g
Peper Peper
Zout Zout

Kokossoep met noedels

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(54)

Bereiding

  1. Stoof de ui en de knoflook glazig in wat olijfolie.
  2. Doe er de tomaten, de courgette, de cayennepeper en de helft van de bouillon bij. Breng aan de kook en laat 5 minuten doorkoken.
  3. Voeg de rest van de bouillon en de kokosmelk toe en laat 15 minuten zachtjes sudderen. Voeg de rumsteakreepjes toe van zodra de soep pruttelt. Voeg de noedels na 10 minuten toe.
  4. Roer er de peterselie en het limoensap door. Kruid met peper en zout. Serveer meteen.