
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rumsteaks
Rumsteak (in reepjes) | 1 | ||
Limoenen
Limoen (geperst) | 1 | ||
Courgettes
Courgette (in blokjes) | 1 | ||
Tomaten
Tomaat (in blokjes) | 2 | ||
Uien
Ui (gesnipperd) | 1 | ||
Kippenbouillon Kippenbouillon | 0,5 l l | ||
Kokosmelk Kokosmelk | 0,5 l l | ||
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | ||
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | |||
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | 1 bosjes bosje | ||
Cayennepeper Cayennepeper | 1 tl tl | ||
Noedels Noedels | 120 g g | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKokossoep met noedels
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Stoof de ui en de knoflook glazig in wat olijfolie.
- Doe er de tomaten, de courgette, de cayennepeper en de helft van de bouillon bij. Breng aan de kook en laat 5 minuten doorkoken.
- Voeg de rest van de bouillon en de kokosmelk toe en laat 15 minuten zachtjes sudderen. Voeg de rumsteakreepjes toe van zodra de soep pruttelt. Voeg de noedels na 10 minuten toe.
- Roer er de peterselie en het limoensap door. Kruid met peper en zout. Serveer meteen.