Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
komkommers Komkommer | 1 | |
Zure room Zure room | 75 g g | |
Kruiden
Kruiden (fijngehakt - bv. basilicum, peterselie, bieslook) | 2 el el | |
Tv-worstjes Tv-worstje | 8 | |
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | 8 | |
Peper Peper | ||
Zeezout Zeezout |
Benodigdheden
Houten prikkertjes Houten prikkertjes |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKomkommerbootjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil de komkommer, snijd deze overlangs door, verwijder de zaadjes en snijd beide helften in 4 stukken. Maak naar wens de uiteinden van elk stuk spitser om ze een bootvorm te geven.
- Meng de zure room met de gehakte kruiden, zout en peper. Lepel een beetje van dit mengsel op elk van de komkommerbootjes.
- Steek de basilicumblaadjes op de houten prikkers en plaats ze als ‘mast’ op de worstjes. Leg deze in de bootjes.