
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
komkommers Komkommer | 1 | ||
Zure room Zure room | 75 g g | ||
Kruiden
Kruiden (fijngehakt - bv. basilicum, peterselie, bieslook) | 2 el el | ||
Tv-worstjes Tv-worstje | 8 | ||
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | 8 | ||
Peper Peper | |||
Zeezout Zeezout |
Benodigdheden
Houten prikkertjes Houten prikkertjes |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKomkommerbootjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil de komkommer, snijd deze overlangs door, verwijder de zaadjes en snijd beide helften in 4 stukken. Maak naar wens de uiteinden van elk stuk spitser om ze een bootvorm te geven.
- Meng de zure room met de gehakte kruiden, zout en peper. Lepel een beetje van dit mengsel op elk van de komkommerbootjes.
- Steek de basilicumblaadjes op de houten prikkers en plaats ze als ‘mast’ op de worstjes. Leg deze in de bootjes.