
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Maatjes Maatje | 4 | ||
komkommers Komkommer | 1 | ||
Rode paprika's Rode paprika | 1 | ||
Sjalotten
Sjalot (groot formaat) | 1 | ||
Suiker Suiker | 20 g g | ||
Limoenen
Limoen (geperst) | 1 | ||
Azijn Azijn | 1 dl dl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKomkommersla met maatjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snijd de gewassen komkommer overlangs in 4 en verwijder de zaadjes. Snijd in gelijke blokjes.
- Halveer de paprika en verwijder de zaadjes. Snijd in fijne reepjes.
- Reinig de sjalot en snijd in zeer fijne ringen.
- Meng alle groenten met de azijn, het limoensap en de suiker. Laat 20 min. marineren.
- Snijd de maatjes in gelijke stukken.
- Serveer de groenten en stukken maatjes als een slaatje op een gekoeld bord. Werk af met wat limoenzeste en serveer er de marinade van de groenten bij.