Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Maatjes Maatje | 4 | |
komkommers Komkommer | 1 | |
Rode paprika's Rode paprika | 1 | |
Sjalotten
Sjalot (groot formaat) | 1 | |
Suiker Suiker | 20 g g | |
Limoenen
Limoen (geperst) | 1 | |
Azijn Azijn | 1 dl dl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKomkommersla met maatjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snijd de gewassen komkommer overlangs in 4 en verwijder de zaadjes. Snijd in gelijke blokjes.
- Halveer de paprika en verwijder de zaadjes. Snijd in fijne reepjes.
- Reinig de sjalot en snijd in zeer fijne ringen.
- Meng alle groenten met de azijn, het limoensap en de suiker. Laat 20 min. marineren.
- Snijd de maatjes in gelijke stukken.
- Serveer de groenten en stukken maatjes als een slaatje op een gekoeld bord. Werk af met wat limoenzeste en serveer er de marinade van de groenten bij.