De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Komkommeryoghurt met paprikaboter

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

komkommers Komkommer1
Teentjes knoflook Teentje knoflook3
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze40 cl cl
Walnoten Walnoten100 g g
Olijfolie Olijfolie5 cl cl
Boter Boter20 g g
Paprikapoeder Paprikapoeder1 tl tl
Peterselie Peterselie
Broden Brood
(geroosterd)
2 - 3 sneetjes sneetje
Peper Peper
Zout Zout

Komkommeryoghurt met paprikaboter

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(0)

Bereiding

  1. Schil en rasp de komkommer. Doe de geraspte komkommer in een keukenhanddoek en knijp goed uit. Snipper of pers de knoflook en meng met de geraspte komkommer en de yoghurt.
  2. Hak de walnoten zeer fijn. Roer samen met de olijfolie onder de komkommeryoghurt. Kruid met peper en zout.
  3. Smelt de boter en roer er het paprikapoeder onder. Laat licht goudbruin kleuren op een laag vuur.
  4. Verdeel de komkommeryoghurt over kommetjes en lepel er de paprikaboter over. Werk af met een handvol fijngehakte peterselie en serveer met geroosterd brood.

ONZE WIJNTIP: Amorany Cava DO Gran Cuvée