
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
komkommers Komkommer | 1 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 3 | |
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | 40 cl cl | |
Walnoten Walnoten | 100 g g | |
Olijfolie Olijfolie | 5 cl cl | |
Boter Boter | 20 g g | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 tl tl | |
Peterselie Peterselie | ||
Broden
Brood (geroosterd) | 2 - 3 sneetjes sneetje | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKomkommeryoghurt met paprikaboter
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil en rasp de komkommer. Doe de geraspte komkommer in een keukenhanddoek en knijp goed uit. Snipper of pers de knoflook en meng met de geraspte komkommer en de yoghurt.
- Hak de walnoten zeer fijn. Roer samen met de olijfolie onder de komkommeryoghurt. Kruid met peper en zout.
- Smelt de boter en roer er het paprikapoeder onder. Laat licht goudbruin kleuren op een laag vuur.
- Verdeel de komkommeryoghurt over kommetjes en lepel er de paprikaboter over. Werk af met een handvol fijngehakte peterselie en serveer met geroosterd brood.
ONZE WIJNTIP: Amorany Cava DO Gran Cuvée