De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kreeft met avocado, gegrilde komkommer en pistachenoten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Veldsla Veldsla75 g g
Kreeften Kreeft
(voorgekookt)
2
Avocado's Avocado2
Peper Peper
Zout Zout
Citroenen Citroen
(sap)
1
Pistachenoten Pistachenoot
(gehakt)
4 el el
Minikomkommers Minikomkommer4
Peterselie Peterselie takjes takje

Voor de dressing

Mosterd Mosterd1 tl tl
Honing Honing1 tl tl
Olijfolie Olijfolie100 ml ml
Azijn Azijn50 ml ml
Kookroom Kookroom1 el el
Bieslook Bieslook

Kreeft met avocado, gegrilde komkommer en pistachenoten

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(3)

Bereiding

  1. Maak de dressing. Klop alle ingrediënten in een maatbeker tot een romig geheel. Snipper de bieslook fijn en voeg deze aan de dressing toe. Was de veldsla en zwier droog.
  2. Haal het vlees uit het pantser van de kreeft en verdeel in gelijkmatige stukken.
  3. Halveer de avocado’s. Snijd één avocado in plakjes en de andere gewoon in helften. Bestrooi alles met peper en zout en besprenkel met citroensap om verkleuring te vermijden.
  4. Hak de pistachenoten grof.
  5. Halveer de minikomkommers en gril ze kort in een hete grillpan.
  6. Schik alle elementen op een bord en serveer met de romige dressing.