
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Veldsla Veldsla | 75 g g | ||
Kreeften
Kreeft (voorgekookt) | 2 | ||
Avocado's Avocado | 2 | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout | |||
Citroenen
Citroen (sap) | 1 | ||
Pistachenoten
Pistachenoot (gehakt) | 4 el el | ||
Minikomkommers Minikomkommer | 4 | ||
Peterselie Peterselie | takjes takje |
Voor de dressing
Mosterd Mosterd | 1 tl tl | ||
Honing Honing | 1 tl tl | ||
Olijfolie Olijfolie | 100 ml ml | ||
Azijn Azijn | 50 ml ml | ||
Kookroom Kookroom | 1 el el | ||
Bieslook Bieslook |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKreeft met avocado, gegrilde komkommer en pistachenoten
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak de dressing. Klop alle ingrediënten in een maatbeker tot een romig geheel. Snipper de bieslook fijn en voeg deze aan de dressing toe. Was de veldsla en zwier droog.
- Haal het vlees uit het pantser van de kreeft en verdeel in gelijkmatige stukken.
- Halveer de avocado’s. Snijd één avocado in plakjes en de andere gewoon in helften. Bestrooi alles met peper en zout en besprenkel met citroensap om verkleuring te vermijden.
- Hak de pistachenoten grof.
- Halveer de minikomkommers en gril ze kort in een hete grillpan.
- Schik alle elementen op een bord en serveer met de romige dressing.