
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kreeften
Kreeft (voorgekookt) | 2 | ||
Tomaten Tomaat | 6 | ||
Kroppen sla Krop sla | 0,5 | ||
Avocado's Avocado | 1 | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Mayonaise Mayonaise | |||
Koriander Koriander | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKreeftensalade met gekonfijte tomaat en koriander
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Laat de kreeft ontdooien.
- Verwarm de oven voor op 110 °C.
- Voor de gekonfijte tomaten: pel en ontpit de tomaten, snij ze in vieren en leg de kwarten op een bakplaat. Besprenkel de tomaten met olijfolie en kruid met peper en zout. Bak de tomaten 45 minuten in de oven.
- Maak een salade met de kropsla, avocado en gekonfijte tomaten.
- Haal het kreeftenvlees uit de schalen en voeg toe aan de salade.
- Werk af met enkele eetlepels mayonaise en verse koriander.