De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kreeftensalade met gekonfijte tomaat en koriander

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kreeften Kreeft
(voorgekookt)
2
Tomaten Tomaat6
Kroppen sla Krop sla0,5
Avocado's Avocado1
Olijfolie Olijfolie
Mayonaise Mayonaise
Koriander Koriander
Peper Peper
Zout Zout

Kreeftensalade met gekonfijte tomaat en koriander

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

60 min.
(6)

Bereiding

  1. Laat de kreeft ontdooien.
  2. Verwarm de oven voor op 110 °C.
  3. Voor de gekonfijte tomaten: pel en ontpit de tomaten, snij ze in vieren en leg de kwarten op een bakplaat. Besprenkel de tomaten met olijfolie en kruid met peper en zout. Bak de tomaten 45 minuten in de oven.
  4. Maak een salade met de kropsla, avocado en gekonfijte tomaten.
  5. Haal het kreeftenvlees uit de schalen en voeg toe aan de salade.
  6. Werk af met enkele eetlepels mayonaise en verse koriander.