Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
kippenonderbouten kippenonderbout | 600 g g | |
Cornflakes Cornflakes | 150 g g | |
Boter Boter | 100 g g | |
Tarwebloem Tarwebloem | 80 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout | ||
Cayennepeper Cayennepeper | ||
Chilisaus Chilisaus |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKrokante kippenbouten
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Doe de cornflakes in een plastic zakje en ga er met een deegroller over. Doe de cornflakes in een diep bord. Smelt de boter in de microgolfoven. Kruid met cayenepeper, peper en zout. Doe de bloem in een apart kommetje. Beleg een bakplaat met bakpapier.
- Haal elke kippenonderbout eerst door de bloem, dan door het botermengsel en tot slot door de cornflakes.
- Leg de kip op de bakplaat en zet 30 minuten in de oven. Keer ze na 15 minuten om. Serveer met chilisaus.
TIP: Kies voor ongesuikerde cornflakes.