De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Krokante kippenvingers met mosterddip

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kipfilets Kipfilet
(of kippenborsthaasjes)
400 g g
Mosterd Mosterd3 el el
Mayonaise Mayonaise3 el el
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Paneermeel Paneermeel80 g g
Peper Peper
Zout Zout

Voor de dip

Mayonaise Mayonaise2 el el
Vloeibare honing Vloeibare honing1 el el
Mosterd Mosterd1 el el
Munt Munt
(gehakt)
1 el el

Krokante kippenvingers met mosterddip

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(15)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Bedek een ovenplaat met bakpapier.
  2. Meng voor de kip de mosterd met de mayonaise en de look in een diep bord. Doe het paneermeel in een ander bord.
  3. Spoel de kip onder koud water en dep droog. Snijd in reepjes. Kruid de reepjes met peper en zout en meng ze door de marinade. Rol elk reepje door het paneermeel en schik ze op de ovenplaat.
  4. Zet 15 minuten in de oven.
  5. Mix alle ingrediënten voor de dip en serveer bij de warme kippenvingers.