Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kipfilets
Kipfilet (of kippenborsthaasjes) | 400 g g | |
Mosterd Mosterd | 3 el el | |
Mayonaise Mayonaise | 3 el el | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | |
Paneermeel Paneermeel | 80 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Voor de dip
Mayonaise Mayonaise | 2 el el | |
Vloeibare honing Vloeibare honing | 1 el el | |
Mosterd Mosterd | 1 el el | |
Munt
Munt (gehakt) | 1 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKrokante kippenvingers met mosterddip
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Bedek een ovenplaat met bakpapier.
- Meng voor de kip de mosterd met de mayonaise en de look in een diep bord. Doe het paneermeel in een ander bord.
- Spoel de kip onder koud water en dep droog. Snijd in reepjes. Kruid de reepjes met peper en zout en meng ze door de marinade. Rol elk reepje door het paneermeel en schik ze op de ovenplaat.
- Zet 15 minuten in de oven.
- Mix alle ingrediënten voor de dip en serveer bij de warme kippenvingers.