Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
bruin brood bruin brood | 2 sneetjes sneetje | |
Appels
Appel (Jonagold, in partjes gesneden) | 2 | |
Boter Boter | 50 g g | |
Rode uien Rode ui | 1 | |
Kastanjechampignons Kastanjechampignons | 200 g g | |
Vleeskroketten Vleeskroket | 4 | |
Kookroom Kookroom | 1 dl dl | |
Rucola Rucola | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKrokante vleeskroketten op toast champignon
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Warm de frietketel voor op 180 °C.
- Toast het brood krokant.
- Reinig de ui en snijd in fijne ringen. Snijd de champignons in kwartjes.
- Verwarm de boter in een pan en bak er de ui en champignons in aan. Kruid met peper en zout en werk af met de room, laat even inkoken.
- Frituur de vleeskroketten krokant.
- Serveer de toast met daarop de gestoofde champignons. Werk af met telkens 2 vleeskroketten en de rucola.
TIP: Lekker met appelsap of mengeling van ½ appelsap en ½ droge witte wijn.