De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Krokante vleeskroketten op toast champignon

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

bruin brood bruin brood2 sneetjes sneetje
Appels Appel
(Jonagold, in partjes gesneden)
2
Boter Boter50 g g
Rode uien Rode ui1
Kastanjechampignons Kastanjechampignons200 g g
Vleeskroketten Vleeskroket4
Kookroom Kookroom1 dl dl
Rucola Rucola
Peper Peper
Zout Zout

Krokante vleeskroketten op toast champignon

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(4)

Bereiding

  1. Warm de frietketel voor op 180 °C.
  2. Toast het brood krokant.
  3. Reinig de ui en snijd in fijne ringen. Snijd de champignons in kwartjes.
  4. Verwarm de boter in een pan en bak er de ui en champignons in aan. Kruid met peper en zout en werk af met de room, laat even inkoken.
  5. Frituur de vleeskroketten krokant.
  6. Serveer de toast met daarop de gestoofde champignons. Werk af met telkens 2 vleeskroketten en de rucola.

TIP: Lekker met appelsap of mengeling van ½ appelsap en ½ droge witte wijn.