
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Basmatirijst Basmatirijst | 250 g g | |
Koriander Koriander | 2 bosjes bosje | |
Zalmfilets Zalmfilet | 600 g g | |
Paneermeel Paneermeel | 3 el el | |
Rucola Rucola | 30 g g | |
Citroensap Citroensap | ||
Honing Honing | 1 tl tl | |
Gemengde sla Gemengde sla | 70 g g | |
Munt
Munt (handvol) | ||
Peterselie
Peterselie (handvol) | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKrokante zalmkoekjes met rijst en kruidenslaatje
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
1. Kook de rijst gaar zoals vermeld op de verpakking.
2. Hak de de helft van de koriander met de steeltjes fijn. Leg de rest van de korianderblaadjes in ijswater.
3. Snij de helft van de zalm fijn, de andere helft grof. Meng alles samen met de fijngesneden koriander en het paneermeel onder elkaar. Kruid met peper en zout. Verdeel het zalmmengsel in 8 porties en vorm er koekjes van. Bak ze in hete olijfolie langs beide kanten krokant.
4. Mix de rucola met het citroensap, de honing en een scheutje olijfolie glad. Kruid met peper en zout. Meng de sla met de koriander, munt en peterselie en hussel er de helft van de dressing onder. Serveer de salade met de zalmkoekjes en de basmatirijst en geef er de rest van de dressing en de citroenpartjes bij.
de kruiden in je salade zorgen voor een frisse toets