De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kruidenpannenkoekjes met gerookte zalm en mosterddressing

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tarwebloem Tarwebloem125 g g
Bakpoeder Bakpoeder0,5 tl tl
Eieren Ei1
Melk Melk180 ml ml
Bieslook Bieslook
(fijngehakt)
2 el el
Peterselie Peterselie
(fijngehakt)
2 el el
Tijmblaadjes Tijmblaadjes
(verse)
2 el el
Gerookte zalm Gerookte zalm200 g g
Zure room Zure room200 g g
Mosterd Mosterd1 el el
Pistachenoten Pistachenoot
(fijngehakt)
2 el el
Koriander Koriander1 bosjes bosje
Zonnebloemolie Zonnebloemolie
Peper Peper
Zout Zout

Kruidenpannenkoekjes met gerookte zalm en mosterddressing

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(29)

Bereiding

  1. Maak een beslag van de bloem, bakpoeder, ei, melk, bieslook, peterselie en tijm. Kruid met peper en zout.
  2. Verwarm wat olie in een pan en bak kleine pannenkoekjes van het beslag. Hou ze warm in een voorverwarmdeoven van 100°C.
  3. Meng de mosterd onder de zure room en kruid met peper en zout. Verdeel 3 à 4 pannenkoekjes op elk bord. Drapeer er een plakjegerookte zalm op en werk af met een lepel mosterddressing. Verdeel er wat korianderblaadjes over enbestrooi met de pistachenootjes.