
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Pitabroodjes Pitabroodje | 2 | ||
Kippenborsthaasjes Kippenborsthaasje | 4 | ||
Mayonaise Mayonaise | 100 ml ml | ||
Kookroom Kookroom | 100 ml ml | ||
Slaharten little gem Slahart little gem | 1 | ||
Tomatenmix Tomatenmix | |||
Rode uien Rode ui | 0,5 | ||
Limoenen Limoen | 0,5 | ||
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | ||
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1,5 el el | ||
Cayennepeper Cayennepeper | 1 tl tl | ||
Zout Zout | 1 tl tl |
Benodigdheden
Houten spiesjes Houten spiesjes |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKruidige kippenspiesjes met limonaise
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng voor de marinade de olijfolie met het paprikapoeder, de cayennepeper en het zout. Marineer de kippenborsthaasjes.
- Steek de gemarineerde kippenhaasjes op een spiesje en grill ze op een BBQ van 180°C tot ze gaar zijn.
- Grill tevens de pitabroodjes volgens de instructies op de verpakking.
- Klop de room op in een kom en meng hieronder de mayonaise, het sap en de zestes van de limoen. Roer goed door elkaar.
- Snijd de rode ui in fijne ringetjes, halveer het slahart en de tomaten.
- Serveer de kippenspiesjes en de pitabroodjes op een schaal met de groenten.
Recept geïnspireerd doorYves, BBQ Master, in het kader vande Foodie Files. Lees hier meer!