Kruidige kippenspiesjes met limonaise

Kruidige kippenspiesjes met limonaise
MoeilijkheidMakkelijk
Koken20 min

Voorbereiding

  1. Meng voor de marinade de olijfolie met het paprikapoeder, de cayennepeper en het zout. Marineer de kippenborsthaasjes.

  2. Steek de gemarineerde kippenhaasjes op een spiesje en grill ze op een BBQ van 180°C tot ze gaar zijn.

  3. Grill tevens de pitabroodjes volgens de instructies op de verpakking.

  4. Klop de room op in een kom en meng hieronder de mayonaise, het sap en de zestes van de limoen. Roer goed door elkaar.

  5. Snijd de rode ui in fijne ringetjes, halveer het slahart en de tomaten.

  6. Serveer de kippenspiesjes en de pitabroodjes op een schaal met de groenten.

  7. Recept geïnspireerd doorYves, BBQ Master, in het kader vande Foodie Files. Lees hier meer!