
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Pitabroodjes Pitabroodje | 2 | |
Kippenborsthaasjes Kippenborsthaasje | 4 | |
Mayonaise Mayonaise | 100 ml ml | |
Kookroom Kookroom | 100 ml ml | |
Slaharten little gem Slahart little gem | 1 | |
Tomatenmix Tomatenmix | ||
Rode uien Rode ui | 0,5 | |
Limoenen Limoen | 0,5 | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1,5 el el | |
Cayennepeper Cayennepeper | 1 tl tl | |
Zout Zout | 1 tl tl |
Benodigdheden
Houten spiesjes Houten spiesjes |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKruidige kippenspiesjes met limonaise
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng voor de marinade de olijfolie met het paprikapoeder, de cayennepeper en het zout. Marineer de kippenborsthaasjes.
- Steek de gemarineerde kippenhaasjes op een spiesje en grill ze op een BBQ van 180°C tot ze gaar zijn.
- Grill tevens de pitabroodjes volgens de instructies op de verpakking.
- Klop de room op in een kom en meng hieronder de mayonaise, het sap en de zestes van de limoen. Roer goed door elkaar.
- Snijd de rode ui in fijne ringetjes, halveer het slahart en de tomaten.
- Serveer de kippenspiesjes en de pitabroodjes op een schaal met de groenten.
Recept geïnspireerd doorYves, BBQ Master, in het kader vande Foodie Files. Lees hier meer!