
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Sjalotten Sjalot | 1 | |
Stengels selder
Stengel selder (witte) | 1 | |
Munt
Munt (fijngehakt) | 2 el el | |
Groene olijven Groene olijf | 6 | |
Erwten
Erwten (diepvries) | 300 g g | |
Vellen kruimeldeeg Vel kruimeldeeg | 1 | |
Mayonaise Mayonaise | 2 el el | |
Zilveruitjes
Zilveruitjes (fijngehakte) | 2 el el | |
Kwarteleitjes Kwarteleitje | 4 | |
Boter Boter | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKruimeldeegkuipjes met erwtensalade en kwarteleitje
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter 8 kleine bloemvormige bakvormpjes met boter en bekleed met het deeg. Duw de randen goed aan. Zet 15 minuten in de oven tot het deeg goudbruin ziet. Kook de kwarteleitjes hard.
- Blancheer de erwtjes 2 minuten in licht gezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Meng het gesnipperde sjalotje, de fijngesneden selder, de mayonaise en de fijngehakte olijven, munt en zilveruitjes onder de erwtjes. Kruid met peper en zout.
- Schep het mengsel in de gebakken deegbloemetjes. Pel de kwarteleitjes en halveer ze. Werk elk kuipje af met een half eitje en een takje munt. Kruid bij met peper.