Kruimeldeegkuipjes met erwtensalade en kwarteleitje

Kruimeldeegkuipjes met erwtensalade en kwarteleitje
MoeilijkheidMakkelijk
Koken30 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter 8 kleine bloemvormige bakvormpjes met boter en bekleed met het deeg. Duw de randen goed aan. Zet 15 minuten in de oven tot het deeg goudbruin ziet. Kook de kwarteleitjes hard.

  2. Blancheer de erwtjes 2 minuten in licht gezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Meng het gesnipperde sjalotje, de fijngesneden selder, de mayonaise en de fijngehakte olijven, munt en zilveruitjes onder de erwtjes. Kruid met peper en zout.

  3. Schep het mengsel in de gebakken deegbloemetjes. Pel de kwarteleitjes en halveer ze. Werk elk kuipje af met een half eitje en een takje munt. Kruid bij met peper.