De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kunstig opgerolde hapjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat

Auberginerolletje gevuld met tomatenpesto, mozzarella en koriander:

Aubergines Aubergine2
Rode pesto Rode pesto
(kant-en-klaar)
100 g g
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat100 g g
Mozzarella Mozzarella
(bol)
2
Koriander Koriander bosjes bosje
Gedroogde oregano Gedroogde oregano1 el el
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Wraprolletjes met gekookte ham en truffel:

Gekookte ham Gekookte ham
(met truffel)
200 g g
Rucola Rucola
Pijnboompitten Pijnboompitten2 el el
Roomkaas Roomkaas150 g g
komkommers Komkommer0,5
Tortilla-wraps Tortilla-wrap4
Peper Peper

Komkommerrolletjes met feta en zongedroogde tomaatjes:

komkommers Komkommer2
Basilicum Basilicum
(blaadjes)
bosjes bosje
Feta Feta150 g g
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat80 g g
Olijfolie Olijfolie
Amandelnoten Amandelnoot
Peper Peper

Kunstig opgerolde hapjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

1:05 u.
(26)

Bereiding

Auberginerolletje gevuld met tomatenpesto, mozzarella en koriander

  1. Snij de tomaatjes fijn. Snij de aubergine in de lengte in dunne plakjes. Bestrooi de plakken met zout en laat 10 minuten rusten.
  2. Snij van de mozzarella dunne, lange plakken. Dep de gezouten kant van de aubergine droog en bestrijk dun met de pesto. Leg op elke plak blaadjes koriander, zongedroogde tomaatjes en een plak mozzarella. Rol op en zet vast met een cocktailprikker. Kruid met peper en oregano.
  3. Verhit wat olijfolie in een pan en bak de auberginerolletjes rondom bruin en gaar. Serveer meteen.

Wraprolletjes met gekookte ham en truffel

  1. Snij de komkommer met een dunschiller in dunne plakjes. Verwarm de wraps zoals vermeld op de verpakking, leg ze daarna op een stuk aluminiumfolie.
  2. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan. Besmeer de wraps met de roomkaas en kruid met peper. Beleg met rucola, een plakje ham, komkommer en pijnboompitten. Rol de wrap op met behulp van de folie en vouw de uiteinden dicht. Leg ze een halfuurtje in de koelkast.
  3. Verwijder de folie en snij de wraps in hapklare porties.

Komkommerrolletjes met feta en zongedroogde tomaatjes

  1. Snij de tomaten fijn en hak de amandelnoten grof. Snij de komkommers met de dunschiller of mandoline in dunne plakken. Stop van zodra je bij de zaadlijst komt.
  2. Leg de plakken naast elkaar op een snijplank en beleg het begin van elke plak met wat verbrokkelde feta, zongedroogde tomaatjes, basilicum en gehakte noten. Druppel er wat olijfolie over en kruid met flink wat peper. Rol ze dan strak op en zet vast met een prikker.